duminică, 15 iulie 2012

hering prajit

- avem nevoie de hering proaspat sau congelat
Heringii se curata și se spala, apoi se lasa sa se scurga de apa, se presara cu sare, piper, zeama de lamaie si se rec, pe ambele parti, prin malai și faina.
Se incinge uleiul si se prajesc bine pe ambele parti.


Se servesc cu cartofi fierti, cu putin unt topit , patrunjel si felii de lamaie, sau cu mamaliguța și us t uroi ..

Un comentariu:

Blogs spunea...

Salut,

Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva mii de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

Toate cele bune,

Vincent
Petitchef