Fileuri de cod, fără piele
1 / 2 ceasca suc de portocale
1 / 4 cească de vin alb sec
1 / 2 ceasca smântână
sare şi piper
faina de porumb
unt, ulei
Tăvălim fileul prin faina aamestecată cu sare si piper. Sotăm fileurile în unt cu ulei. Le scoatem atunci când sunt gata şi le păstrăm la cald; turnăm și vin. În tigaie, pe foc, se adaugă smântână şi concentratul de portocale. Îngroşam sosul cu făină de porumb. Turnăm peste pește, ornăm cu felii de portocale.
Un comentariu:
Buna seara as dorii sa stiu daca sunteti de acord sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange.
Daca sunteti de acord de acord va rog sa treceti website-ul http://www.online-anunturi.com cu numele Anunturi
Astept raspunsul dumneavoastra la adresa de email office@online-anunturi.com .
O zi buna.
Trimiteți un comentariu