duminică, 6 iunie 2010

Pește la tigaie + Sos pentru pește

Ingrediente:
4 fileuri de pește

2 linguri de ulei de măsline

1 lingură de unt
1 / 2 ceașca de nuci pecan

Ghimbir

Sos de piersici

sare şi piper
Se încalzește uleiul si untul într-o tigaie, se adaugă nucile pecan si gatiți pentru 1 - 2 minute. Scoate nucile și pune-le pe prosoape de hârtie să se scurgă.

Sotează peştele în tigaie până când este auriu, cîteva minute.

Pune peștele pe farfurie. Adaugă nucile pecan , ghimbir, sos de piersici.

Sosul de piersici:
1 compot de piersic jumatăți

1 / 2 lingură de pudră de ghimbir
cîteva piersici uscate (sau caise)
smântână

Se scurge compotul de zeamă și se pun piersicile în blender. Adauga piersicile uscate, smantana şi 2 linguriţe de pudra de ghimbir şi se amestecă până când obţineţi finetea dorită. Se incalzeste si se folosește.

Niciun comentariu: